פרופסור

עכשיו במגזין פרופסור

איפה אתם מבלים?

סטודנטים אוכלים

לימודי בישול - כיצד לבשל אסאדו איכותי?
לימודי בישול - כיצד לבשל אסאדו איכותי?
היכולת לשלב בין תחביב למקצוע הופכת עם השנים לנדירה בעולם המערבי, כאשר רבים בוחרים במקצוע שאינו הולם את נטיות הנפש שלהם ומתקשים לשאוב הנאה וסיפוק עצמי מאפיק הפרנסה שבחרו. אחת הנישות ששמרו על מקומן לכל אורך הדרך ומאפשרות לשלב פרנסה והנאה הם לימודי הבישול על כל גווניהם. אם גם אתם חולמים על עתיד מקצועי שיש בו הנאה צרופה וסיפוק אין סופי, לימודי בישול מיועדים עבורכם.
מאת   מערכת פרופסור |0 תגובות | לכתבה המלאה...
קרב סכינים בירושלים
תחרות בישול בין שפים בשיתוף סטודנטים ממכללת הדסה
אולי די עם הכהילה?
אופיר עדני מזדהה עם חוזה קוארבו וחוזר לטקילה
מרטיני זית מולקולרי
על הטרנד שחצה את הקווים מן המטבח אל הבר
אלכוהום אלכוהום | 2 תגובות
בחזרה לדף המגזין הראשי
אתר פרופסור הינו אתר לסטודנטים ובוגרים הכולל תוכן אקדמי רב מסוגים שונים: עבודות אקדמיות, מבחנים, סיכומים, מלגות, תרגומים, בנוסף ניתן ליהנות ממגוון מלגות ומכירת תוכן אקדמי.