אם בעבר עסקה מרבית האנושות במיצוי היכולות האומנותיות האישיות של כל אחד ואחד ובעלי המלאכה למיניהם נהנו, כל אחד בפני עצמו, מהאפשרות להוציא מן הכוח אל הפועל את היכולות האישיות בתחומי הנגרות, הצורפות, הנפחות או הסנדלרות, הרי שכיום, עם ההתפתחות הטכנולוגית המייתרת, במידה רבה, את הצורך במלאכת הכפיים, ענפי התעסוקה הבולטים במשק מספקים מענה ליכולות האינטלקטואליות ולכישורים המחשבתיים, אך אינם מספקים מענה לצורך הטבעי של האומנים שבינינו המתקשים למצוא ביטוי תעסוקתי הולם לכישוריהם האומנותיים. אם גם אתם יצירתיים, מקוריים ובעלי נטיות אומנותיות בולטות, תוכלו להגשים את עצמכם ולמצוא סיפוק עצמי רב בתחום הבישול. כי בענף הקולינריה, עם כל הכבוד לטכנולוגיה המפותחת שתפסה את מקומן של ידיים עמלניות רבות ומחליפה את מקומן בביצוע הפעולות הטכניות למיניהן, הרי שלשף מקצועי טרם נמצא תחליף.
אסאדו – גם פרנסה, גם הנאה
אם אתם בדרך לרכוש תואר בבישול מקצועי ומחפשים את דרככם בעולם הקולינריה המודרנית, הנכם מוזמנים להכיר מקרוב את נישת קייטרינג האסאדו הזוכה לפופולאריות גוברת בקרב עורכי אירועים מכל קצוות הקשת ומציעה תעסוקה מגוונת שיש בה מפגש בלתי אמצעי רצוף עם אירועים וחוגגים בכל אופי ובכל סגנון, גיוון אין סופי ואקשן צרוף. מעבר כך, בניגוד למקומו הטבעי של השף, הממוקם תדיר מאחורי הקלעים, הרי שכמומחי אסאדו המופקדים על דוכן אסאדו ריחני במהלך אירוע כזה או אחר, תיהנו ממיקום דומיננטי ומרכזי בלב ליבו של האירוע ותרגישו על בשרכם, בכל פעם מחדש, את טעמו המתוק של מרכז העניינים.
כיצד תרכשו ידע מקצועי בתחום האסאדו?
אסאדו היא שיטת צליית בשר דרום אמריקנית באמצעותה נצלים נתחי בשר גדולים בצלייה איטית וממושכת המספקת תוצאה מושלמת בדמות בשר ריחני, נימוח ועשיר שאין לו מתחרים. שיטת הצלייה הייחודית, הצוברת פופולאריות רבה בכל רחבי העולם, הפכה את האפשרות של קייטרינג אסאדו לקייטרינג על האש מבוקש במיוחד הנחשב לאלטרנטיבה המושלמת לאירועים מכל הסוגים לרבות אירועים אלגנטיים, אירועי שטח ואירועים ביתיים. אם מתאים לכם לעמוד במרכז האירוע ולנהל במיומנות את דוכן האסאדו המדיף ניחוחות קסומים ומושך אליו את האורחים כבחבלי קסם ואם חשוב לכם לתת ביטוי לכישורים האומנותיים הברוכים שלכם, אתם מוזמנים לרכוש את סודות המקצוע ולהפוך למומחי אסאדו מן השורה הראשונה.
בהצלחה!