False קרב סכינים בירושלים
פרופסור

קרב סכינים בירושלים

תחרות בישול בין שפים בשיתוף סטודנטים ממכללת הדסה

מערכת פרופסור | 05.08.2008
קרב סכינים בירושלים

"קרב סכינים" מגיע לכותלי האקדמיה: במהלך חודש אוגוסט תתקיים תחרות בישול בין שפים ירושלמים בשיתוף תלמידי בית הספר הקולינרי של מכללת הדסה ירושלים.

ב- 18 באוגוסט יתקיים מקצה המוקדמות, במסגרתו יתחרו 4 שפים בשתי תחרויות על פי הגרלה ביניהם. השפים הם: שף אסף גרנית (מסעדת אדום), שף גיא בן שמחון (מסעדת לה גוטה), שף ארז מרגי (מסעדת Angelica-Fine Grill) ושף אורי נבון (מסעדת לבן בסינמטק).

לכל שף יצוותו 5 סגנים מבית הספר לקולינריה במכללת הדסה. המתחרים יכינו ארוחה בת שלוש מנות (ראשונה, עיקרית ואחרונה) ב- 60 דקות. בכל תחרות יהיה מוצר נבחר אשר צריך להופיע בכל המנות. שני המוצרים הם תאנים ופסטה.

השופטים בשלב המוקדמות: פבלו רוזנברג, שף יוסי בן דיין- בית הספר הקולינרי של מכללת הדסה, שף איציק מזרחי- מלון ענבל ושף תמר בליי.

תחרות הגמר תתקיים ב- 21 באוגוסט, ובה שני השפים המנצחים בשלב המוקדמות יתחרו ביניהם. השפים יעבדו עם אותם צוותים של סגנים מתוך תלמידי בית הספר הקולינרי של מכללת הדסה. תחרות הגמר תתקיים על פי אותם כללים כמו במוקדמות. המוצר הנבחר בגמר הוא חציל.

בגמר ישפטו: שף אביב משה- מסעדת מסה, שף שלום קדוש- מלון שרתון ירושלים, שף יוסי בן דיין- בית הספר הקולינרי, מכללת הדסה ואורלי סגל- בעלת משרד יח"צ אורלי סגל תקשורת המתמחה בתחום הקולינרי.

הניקוד והדירוג של כל אחת מן המנות במהלך התחרות יינתנו לפי קריטריונים של מראה, טעם ומקוריות.


בתמונה: סטודנטים ממכללת הדסה בחזרה הגנרלית לקראת אירוח "קרב סכינים"


לחצו לאתר מכללת הדסה

 

לחצו לעמוד הקהילה של מכללת הדסה


לחצו למידע על מכללת הדסה ירושלים

הדפסה   שלח לחבר

עוד כתבות

תגובות

סה"כ 3 תגובות
מאת
כותרת
תוכן
גדוללל
משהו אחד לא הבנתי - המכללה נותן BA בלימודי בישול?
מאת איילת45 | 05.08.2008
למה בחרתי לשפוט בתכנית בלי אוכל... (לת)
מאת צדי צ. | 06.08.2008
נשמע טעים, כל הכבוד על הרחבת עולם האקדמיה לכיוון הזה (לת)
מאת יורם ישיק | 06.08.2008
בחזרה לדף המגזין הראשי
האם אתה מרוצה מהמסלול בו אתה נמצא
שלח
אתר פרופסור הינו אתר לסטודנטים ובוגרים הכולל תוכן אקדמי רב מסוגים שונים: עבודות אקדמיות, מבחנים, סיכומים, מלגות, תרגומים, בנוסף ניתן ליהנות ממגוון מלגות ומכירת תוכן אקדמי.