הפריט נוסף לסל הקניות שלך
סוג התוכן: | עבודה אקדמית |
מסלול לימודים: | מנהל עסקים,כללי |
שם קורס: | ניהול תפעול שירותים |
דירוג: | |
תיאור: | העבודה מספקת מבנה לוגי ברור להבנת השילוב בין התיאוריות השונות מעולם התפעול לבין הבלטת המציאות והדוגמאות הרלבנטיות מענף המסעדנות. כמו גם, ניחן השילוב בין הלכה למעשה ובין ניתוח ביקורתי להמלצות יישומיות. חלק רחב מהעבודה מודגש להבנת הבסיס התיאורטי שעומד מאחורי המושג שירות ולחקר התפיסות והציפיות של הלקוח. מסתבר שתשובותיה של תעשיית התיירות והשירותים במונחי ניהול התפעול דורשות התמקדות במנגנוני אספקת השירותים, לצורך יצירת יתרון תחרותי וסיגול בסביבה התחרותית והפכפכה. העבודה מספקת המלצות פרקטיות מצוינות להנהלת 'קפה מצדה' בתחומים הבאים: הבנת הלקוח, תהליכי הבקרה והתפעול, תכנון אסטרטגי, ניהול פרויקטים, תורת התורים וניהול האיכות. כל ההמלצות נתמכות באמצעות אותן תיאוריות בסיסיות מעולם התפעול, מה שמשקף את התשובה לשאלה האירונית שלעיל. מגוון הסוגיות והמחקר המעמיק בנושא חייבו את היקף העבודה להיות רחב יחסית, אך אין בכך כל רמז על התפשרות באיכות. |
תגיות: | מנהל עסקים,כללי,דרבי,ניהול תפעול שירותים,ניהול התפעול במסעדה,2007, |
נושא: | ניהול התפעול במסעדה |
שנה: | 2007 |