הפריט נוסף לסל הקניות שלך
סוג התוכן: | עבודה אקדמית |
מסלול לימודים: | מנהל עסקים,כללי |
שם קורס: | ניהול בתעשיית התיירות |
דירוג: | |
תיאור: | עבודה זו תעסוק בניתוח ההיבט הניהולי בארגון תיירותי נבחר והוא מסעדת 'קפה מצדה'. מיקומה של המסעדה בטיילת, לב ליבו של האזור התיירותי בתל אביב וכן הקונספט הכולל שהוא מכוון תיירות. אלו המסבירים את העובדה כי לפחות 50% מלקוחותיה הינם תיירים. למרות שמדובר במסעדה, יש להגדיר ולנהל אותה כאטרקציה תיירותית, ולכן יש לה גם דרישות ניהוליות של ארגון תיירותי. העבודה תתחלק לשלושה פרקים: הפרק הראשון יתאר את הארגון הנבחר ואת הסביבה בה הוא פועל. בפרק השני, ינותחו סגנונות הניהול ותפקידי המנהל בארגון. והפרק האחרון יעסוק בסוגיות ניהול מודרניות ובהמלצות לניהול נכון המתאים לארגון. מטרת העבודה היא להעריך את דרישות הניהול של ארגון תיירותי. |
תגיות: | מנהל עסקים,כללי,דרבי,ניהול בתעשיית התיירות,כיצד לנהל מסעדה כאטרקציה תיירותית,2006, |
נושא: | כיצד לנהל מסעדה כאטרקציה תיירותית |
שנה: | 2006 |