הפריט נוסף לסל הקניות שלך
סוג התוכן: | עבודה אקדמית |
מסלול לימודים: | כלכלה וניהול,כללי / כלכלה בהתמחות מנהל עסקים,מדעי החברה / כללי,ba מנהלים / ניהול,מדעי החברה / מנהל עסקים,כללי |
שם קורס: | יזמות עסקית |
דירוג: | |
תיאור: | התוכנית העסקית חייבת לענות לסוגיות הבאות: מהו הקונספט ומה היתרון התחרותי שלו לעומת המתחרים ? האם יש לכך שוק ? כמה זה יעלה ולמה ? איך זה יעבוד ? מהן ההכנסות הצפויות ? ומתי צפוי ההחזר על ההשקעה ?. בעבודה זו, נציג תוכנית עסקית לבית קפה-מסעדה חדש בשם "תל אביב-בנגקוק" שימוקם בלב תל אביב. הרעיון נולד כתוצאה מביקורים של היזמים במזרח (בעיקר בתאילנד) ומבוסס על ההנחות הבאות: האוכל במזרח נהדר; אין "תרבות קפה" ולכן הוא גרוע; אין מודעות לשירות; קיים קשר בולט בין ישראל לתאילנד שמהווה יעד תיירותי פופולרי ביותר לישראלים. התוכנית העסקית תתחלק לחמישה פרקים. הפרק הראשון יתאר את העסק, בפרק השני תנותח סביבת התחרות, הפרק השלישי יתאר את האסטרטגיה השיווקית של העסק. הפרק הרביעי יתאר את תהליך השירות ואת חווית השירות, והפרק האחרון יציג את מקורות המימון והשימוש בו. מטרת העבודה להפגין הבנה של מהות היתרון התחרותי בכלל ובתעשיית התיירות והשירותים בפרט, ולהכיר את יסודות הכנת התוכנית העסקית. |
תגיות: | מנהל עסקים,ניהול,יזמות עסקית,תוכנית עסקית,מסעדה,שירות,הקמה,נקודת איזון,השקעה,ROI,בתי קפה |
נושא: | קפה-מסעדה "תל אביב-בנגקוק" - תוכנית עסקית- רעיון עסקי |
שנה: | 2006 |